برای کاهش وزن چگونه ورزش کنیم؟
برای کاهش وزن چگونه ورزش کنیم؟
وقتی می خواهیم لاغر شویم اولین چیزی که باعث می شود دچار نگرانی شویم ترس از گرسنگی کشیدن و فعالیت کردن است. رسانه ها و مجلات تصورات ما از سلامتی را به دو موضوع خوردن کمتر و فعالیت بیشتر معطوف کرده اند. بسیاری از افراد چاق یا افرادی که دچار اضافه وزن کمی هستند نگران این هستند که وقت کافی برای ورزش کردن را ندارند و این باعث می شود تا هیچ اقدامی نکنند و سالها با تحرک بسیار کمی زندگی کنند. تحرک کم نه تنها باعث بروز حالات افسردگی بیشتر در انسان ها می شود بلکه باعث می شود تا مشکلات حرکتی در میانسالی و پیری باعث بروز بیماری هایی شود که حتی انسان را از حرکت باز دارد. انسان قرن ۲۱ بسیار هوشمندتر از انسان یک قرن پیش است. قبلا تصور بر این بود که ورزش کردن برای مدت زمان زیاد به کاهش وزن و سلامتی کمک می کند اما امروزه ما با برنامه ریزی هوشمندانه به ورزش کردن می پردازیم.
اصلا چرا باید ورزش کنیم؟
اندام های بدن انسان هر چند صدهزارسال یکبار در حال تغییر شکل هستند. برای انسان امروزی سخت است بدون وسیله های مخوف به شکار کردن بپردازد زیرا اغلب اندام های انسان امروزی بر اثر آتروفی ( کوچک شدن غیر طبیعی عضلات ) به دلیل عدم تمایل و عدم نیاز به تحرک باعث شده تا به موجودی ضعیف تر تبدیل شود. انسانی که ۱۰ هزارسال پیش عضلات توسعه یافته ای داشته تا برای مقابله با خطرات از جان خود دفاع کند و برای سیر کردن شکمش به شکار بپردازد، فیزیولوژی ( کارکرد جسمانی ) شبیه دیگر جانداران داشته است تا بتواند زنده بماند و تولید مثل کند. در تاریخی بسیار کوچک یعنی فقط ۱۰ هزارسال انسان قوی جثه با آن عضلات در هم گره خورده و قوی به موجودی تبدیل شده که برای راه نرفتن و تحرک نکردن خود نقشه های زیادی دارد! در کشورهای توسعه یافته برای اینکه حیوان خانگی خود را بیرون ببرید انسان ها را کرایه می کنند تا به جای شما این کار را انجام دهد. مسئله چیزی فراتر از وقت و انرژی است. ما فلسفه ی وجودمان را درک نکرده ایم. انسان برای این دست ندارد که غذا بخورد بلکه برای این دست دارد تا اجسام را جا به جا کند. انسان برای این پا ندارد که راه برود، انسان برای این پا دارد که بتواند مسافتی را از شر دشمن فرار کند و مسافتی را به دنبال شکار بدود. اگر امروزه اندام های ما در حال تغییر شکل و ضعیف شدن هستند به این دلیل است که شکرگزار داشته های خود نیستیم.
یونانیان باستان اولین کسانی بودند که قلب را شناختند و اسم آن را کاردیا یا قلب گذاشتند. اریستوتول قلب را مهمترین عضو بدن می دانست و معتقد بود که مرکز روح انسان است. مطمئن نیستیم که قلب و روح ارتباط مستقیمی با یکدیگر داشته باشد اما امروز این را می دانیم که قلب مرکز زندگی انسان است. قلب مسئولیت انتقال و تحویل خون و اکسیژن به اندام های بدن است تا حیات آنها ادامه یابد. قلب همیشه در حال فعالیت است از وقتی به دنیا می آییم تا وقتی که مرگ فرا می رسد.
در جامعه توجه زیادی به عضلات اندام هایی مانند پاها، بازوها و سیستم گوارش می شود. قلب جایی است که در آن زندگی وجود دارد و همه اندام ها وابسته به سلامتی قلب کار می کنند. اینکه سیستم گردش خون شما به چه صورت کار می کند نشان دهنده ی این است که تا چه حد سالم و سلامت هستید و شرایط مناسبی را برای ادامه حیات دارید. تحقیقات نشان می دهد که سلامت سیستم گردش خون حتی از مسئله اضافه وزن نیز مهمتر است و افرادی که دچار اضافه وزن هستند اما گردش خون مناسبی دارند سالمتر از افراد لاغر با گردش خون نامناسب هستند. اگر لاغر اندام هستید و قلب سالمی ندارید نمی توانید برای طولانی مدت زنده بمانید اما اگر فردی هستید که ۱۰ کیلوگرم اضافه وزن دارد و قلب خود را تقویت می کند، می توانید سالهای سال بهتر زندگی کنید. تقویت قلب به روند کاهش وزن کمک می کند. بنابراین فرقی ندارد که شما یک ورزشکار حرفه ای هستید یا انسانی هستید که هیچ وقت ورزش نکرده است آنچه اهمیت دارد این است که باید هوشمندانه ورزش کردن را بیاموزید. اما چگونه ؟
هوازی چگونه به تقویت ظرفیت چربی سوزی کمک می کند؟
۲ دیدگاه نوشته شده است! می توانید دیدگاه خود را بنویسید
با سلام خدمت شما، عذر میخوام نسخه الکترونیکی پی دی اف این کتاب برای فروش موجود نیست؟
درود
خیر این کتاب تنها به صورت کاغذی منتشر شده است .