۳ ورزش برای سفت کردن و فرم دادن بازوها




۳ ورزش برای سفت کردن و فرم دادن بازوها

۳ ورزش برای سفت کردن و فرم دادن بازوها

 

چگونه بازوی خوش فرم داشته باشیم؟

 

اگر علاقه مند به مقاله (۳ ورزش برای سفت کردن و فرم دادن بازوها) هستید احتمالا یا اضافه وزن دارید و یا در ناحیه دست خود دچار افتادگی و شل بودن بازو هستید. بازوهای شل و افتاده برای خانم ها معضل بزرگی است. وقتی به یک مهمانی یا عروسی می روید و می خواهید یک لباس زیبا بپوشید، شکل و اندازه ی دست های شما می تواند باعث شود در انتخاب لباس دچار مشکل شوید. بازوهای افتاده و شل باعث می شود نتوانیم از لباس های بدون آستین استفاده کنیم و این برای بسیاری از خانم ها عذاب آور است. خیلی فرق نمی کند کجای دنیا زندگی می کنید اگر یک آقای ۲۵ ساله باشید که به استخر می رود مطمئنا برای شما مهم است که بدن خوش فرمی داشته باشید. بازوی خوش فرم فوق العاده نگاه ها را به خود جذب می کند و یکی از نشان های یک بدن ورزیده است. اما چگونه بازوهای خوش فرمی بسازیم؟ آیا باید ژنتیک خوبی داشته باشیم؟ آیا باید خوش شانس باشیم تا بازوی ما کوچکتر یا بزرگتر شود؟ آیا ما بازوی های خود را می شناسیم؟! در این مقاله مهم پاسخ این سوالات را به خوبی یاد می گیریم.

 

  دقیقا به چه چیزی بازو می گوییم؟

 

استخوان بازو یک استخوان بلند است که در ناحیه شانه با استخوان کتف یا اسکاپولا و در آرنج با استخوان های ساعد یعنی زند بالایی (رادیوس) Radius و زند زیرین ( اولنا) Ulna مفصل می شود. این استخوان بزرگترین استخوان بخش بالای بدن است و در وسط عضلات بازو قرار گرفته است.

در بخش جلویی بازو عضله دوسر بازویی قرار دارد. این عضله در قسمت جلویی استخوان بازو قرار دارد و عضله ای سطحی است. عضله در انتهای فوقانی خود دو تاندون دارد که یکی به تکمه فوق دوری استخوان کتف متصل است و سر دراز عضله را می سازد. سر دراز عضله جهت رسیدن به تکمه فوق دوری استخوان کتف باید از ناودان دو سری استخوان بازو عبور نمایند.

رباطی برای استحکام هر چه بیشتر سر دراز عضله دو سر در ناودان دو سری، بطور عرضی روی ناودان را می پوشاند. مسیر این تاندون طوری است که می تواند به استحکام مفصل شانه کمک کند. سر (تاندون) دیگر عضله در انتهای فوقانی به زائده غرابی استخوان کتف متصل است و سرکوتاه عضله خوانده می شود.

 

عضله بازویی قدامی

این عضله در نیمه تحتانی سطح قدامی استخوان بازو ، زیر عضله دو سر واقع است. انتهای فوقانی عضله روی استخوان بازو است.

محل چسبندگی عضله روی استخوان بازو وسیع است به طوری که بخش اعظم نیمه تحتانی سطح قدامی استخوان بازو را در بر می گیرد.

عضله بازوئی قدامی در انتهای تحتانی، روی بخش قدامی استخوان زند اسفل در انتهای فوقانی چسبندگی پیدا می کند.

 

این مطلب را بخوانید :  اکسیر من را چه کسی خورد؟!

 

عضله سه سر بازو ( پشت بازو )

عضله سه سر توده عضلانی بخش پشتی استخوان بازو را به وجود می آورد.انتهای فوقانی عضله سه اتصال مختلف روی استخوان ها دارد.این عضله به وسیله یک تاندون بلند(سر دراز)به تکمه  تحت دوری استخوان کتف چسبندگی دارد. دو چسبندگی دیگر روی استخوان بازو قرار دارد. چسبندگی فوقانی سطحی کم را پوشش می دهد. در حالی که چسبندگی تحتانی سطح وسیعی از استخوان بازو را در قسمت خلفی می پوشاند.عضله در قسمت تحتانی با یک تاندون پهن روی بخش خلفی زائده آرنجی استخوان زند اسفل چسبندگی پیدا می کند.

 

 

در ادامه به ۶ حرکت می پردازیم که عضلات شما را تقویت می کند تا بدن تان فرم زیبایی به خود بگیرد. سه حرکت اول مربوط به بخش بزرگ بازوی شما یعنی پشت بازوی شماست. سه جرکت بعد مربوط به بخش جلویی بازوی شما می باشد. دقت کنید که برای زیباتر شدن بازوی خود لازم نیست از وزنه های خیلی سنگین استفاده کنید. تنها کافیست برای هر جرکت ۳ ست و هر ست برای ۱۰ تا ۱۲ بار حرکت را به درستی اجرا کنید. برخی از خانم ها از اینکه بازوهای شان با وزنه زدن بزرگ شود می ترسند. طی چند سال سابقه مربیگری در رشته بدنسازی و تحصیل در رشته تربیت بدنی مشاهده نکرده ام که یک خانم خانه دار که روزی ۱ ساعت ورزش می کند، بازوهای عضلانی سفتی و بزرگی داشته باشد. زیرا خانم ها با توجه به نوع تغذیه و از نظر ترشح هورمونی هیچ وقت بدون مصرف داروهای بدنسازی نمی توانند بازوهای بسیار بزرگی مانند مردان بسازند. بنابراین برای رسیدن به یک بازوی خوش فرم اول به تغذیه خود اهمیت دهید و در قدم دوم حتما در کنار ورزش هایی که به آنها علاقه دارید، بازوهای خود را تمرین دهید.

 

این مطلب را بخوانید :  چشم ها را باید شست، جور دیگر باید خورد

حرکت اول

پشت بازو ایستاده تک دمبل

 

برای دانلود این فیلم اینجا کلیک کنید.

 

حرکت دوم

پشت بازو دمبل خم

 

برای دانلود این فیلم اینجا کلیک کنید

 

حرکت سوم

پشت بازو دیپ

برای دانلود این فیلم اینجا کلیک کنید

 

بخش دوم تمرین و بلافاصله بعد از انجام حرکات پشت بازو، حرکات بخش جلویی بازو می باشد.

 

حرکت اول

جلو بازو جفت دمبل نشسته

 

 

برای دانلود این فیلم اینجا کلیک کنید

 

حرکت دوم

جلو بازو دمبل خم نشسته

 

 

برای دانلود این فیلم اینجا کلیک کنید

 

این مطلب را بخوانید :  8 میانبر کاهش وزن

حرکت سوم

جلو بازو هالتر ایستاده

 

برای دانلود این فیلم اینجا کلیک کنید

 

دقت کنید که این آموزش برای افرادی که دچار آسیب یا ضعف شدید در بازوها می باشند مناسب نیست. شما می توانید به در نظر داشتن شرایط جسمانی خود و مشاوره با مربی تمرینات را اجرا کنید.

 

برای دریافت برنامه کامل بدنسازی در دوران کاهش وزن اینجا کلیک کنید.

 

 

 

از اینکه نظرتان را با ما به اشتراک می گذارید فوق العاده خوشحالیم.

۲ نظر

۲ دیدگاه نوشته شده است! می توانید دیدگاه خود را بنویسید

  • وبسایت گفت:

    چه جالب که انقدر تخصصی اطلاعات رو در اختیار مخاطبان قرار میدید من خودم مربی بدنسازی هستم و به خاطر شغلم باید اطلاعاتم کامل باشه تا اگر ورزشکاری سوال داشت بتونم به طور کامل راهنمایش کنم به همین خاطر به سایت های مختلف زیاد سر میزنم
    سایت شما جزو اون سایت های است که زیاد سر میزنم و از اطلاعات آن استفاده میکنم
    ممنون از سایت خوبتون

    • sina sharifzadeh گفت:

      تلاش می کنیم مطالب کاربردی را درباره کاهش وزن و تناسب اندام با شما به اشتراک بگذاریم.

      بابت نظر شما فوق العاده سپاسگزاریم

دیدگاه خود را به ما بگویید.

مقالات

در شبکه های اجتماعی با ما باشید

در تلگرام و اینستاگرام رادیو لاغری را جستجو کنید

ثبت نام دوره آموزشی

ایمیل تان را اینجا وارد کنید.

به کانال تلگرام ما بپیوندید

advertisement
JoomShaper